Saturday, January 08, 2005

КСЕ ће гонити све злочинце света

Мрак Кинг Мил:КСЕ ће гонити све злочинце света
(одговор на Милин чланак "НОВЕ АКЦИЈЕ И АКТИВНОСТИ СРПСКЕ ДИЈАСПОРЕ")


Несхватљиво је, заиста, да српски медији и даље форсирају људе из српске дијаспоре, самозване "лидере", оне иза којих тешко да би стала и њихова ужа фамилија. Чиме је то Мила Алечковић задужила Србију? Шта је то она до данас урадила добро за српски род? Опет, то што су особе попут Миле Петинг или Симе Мутавога умислиле да су сву памет света "попиле", свакако, није за чуђење, јер такви верују да је свет само због њиховог властитог добра створен. Но, тужна је слика српских новинских кућа и наших кукавних
новинара, који су спремни да се увуку у задњицу сваком оном, за кога помисле да би им, колико сутра, могао бити од некакве користи. Наравно, извињавам се оним ретким извештачима и колумнистима, као што су господа Тијанић, Бркић или госпођа Петрушић, и можда још неким, за које не знам да нису изгубили своје достојанство и људскост уопште.

Уосталом, да би и они ретки људи у српском расејању, који још нису схватили са каквим људским шљамом имамо посла, анализираћемо допис Миле Алечковић, насловљен "патриотски": "Против политичких идиота"! Наравно, идиоти су они, од којих наша даља судбина, па и само физичко опстајање, највише зависи. То је иста она наопака памет, какву видимо код Симе Мраовића и његове "слободе", који би хтели да на месту Слободана Милошевића виде утамниченог и окованог Џорџа Буша. У свету политике, то зна и онај који је о политици макар мало размишљао, никада се не прича (не машта) о ономе што би се
желело, већ се гледа шта је то што би одређеном колективитету, у датом тренутку, било од користи. Да ли би поменуто српско мезимче, када би се нашло само, очи у очи са социјално поремећеном и агресивном особом, рекло таквом разбојнику, да је лупеж и идиот. Сигурно да не би, јер би била у страху за свој сопствени живот. Не знам, да ли је та наша "душевна
механичарка" о томе икада размишљала? Сумњам, јер да јесте, она никада не би такву несувислост (идиотизам) ставила у поднаслов свог текста.

Мила каже, придружиће Хелену Ранте КСЕ-у, једној од најважнијих спских институција, не само у српском бићу, већ и у читавој васељени. Хелена ће такву понуду, наравно, оберучке прихватити, јер бити члан КСЕ-а је далеко важније од Нобелове награде или доделе Оскара. Несрећно мезимче очигледно није у стању да схвати да је сасвим обневдела од Симиног упорног а безгласног "петинговнања". Ипак, то што њен мозак ради на веома ниској "фреквенцији" не би требало да буде проблем за српску дијаспору у Европи, која је схватила, да је УСДЕ она варијанта српског сабирања која може донети добробит не само матици, већ и дијаспори. С друге стране, јасно је Хелена Ранте говори само оно што јој се каже да сме да саопшти. Истину о Рачку знала је још пре пет година, мирно је гледала како се једна земља и њен народ безочно уништава, а сада јој је "савест" изненада "прорадила". Опет, добро је што је та форенсичарка данас саопштила праву истину, јер је то прилика да се придружимо оним "снагама" у Европи којима је доста америчкесвојевоље. Свакако, врло опрезно и крајње осмишљено.

Стратегија Пентагона можда јесте лицемерна, али никако наивна, како Мила у својој наивности и плиткоумности претпоставља. САД се понашају онако како су се одувек понашале моћне империје. Да чине другачије, тада то не би било "нормално". Сима и Мила су ставили знак једнакости између њихове личне похлепе и српске дијаспоре, те су одлучили да се докопају "опште и далеке правде", не питајући при томе своје сународнике за мишљење . А што би их и питали, када та два надригуза, захваљујући својим звучним титулама, добијеним директно од Кинеског Цара, верују да је њихова "императорска"
логика најбоља за њих. Наравно, ако је нешто за њихову задњицу корисно, то мора бити срећа и за васколико српство. Разлог због којег су троје-четворо "симомилних" Срба непоправљиви "романтичари" треба тражити у параноичној супериорности и претераној "памети", којима их је сам "српско-кинески" Бог обдарио. Такав "Бог" им је, однекуд, уз толстолобик и кавијар, поручио или шапнуо на глуво уво: "Симо и Мила, видим ја све али чекам..."

Не заборавимо Бата Батаја, блиског КСЕ а, можда, и самој Мили; учествовао је у радио емисији РФА, након чега је примио честитке од часне КСЕ Српкиње, Беатрис Лакост. Да српскоевропски конгресомани поштују свој народ и да не вуку потезе којима у безлични тор гурају српско исељеништво у Европи, нико не би, вероватно, имао ништа против Беатрис, Ранте или Бате Алечковића. Конгресоманијацима недостаје ипак "велики филозоф" попут Шифера или један "борац за истину и правду" типа Ремзија Кларка, да би "мило-симна" карлакурница била комплетна. И поред тога, КСЕ умоболници верују да смеју да чине оно што не сме нико други, а посебно српска држава. Светским моћницима
се тресу гаће, откако је кроз КСЕ сам Бог проговорио: "чувајте се лудаци, манијаци, идиоти, јер божје КСЕ око све види; ускоре ће Ђорђе Бушић завршити у тешким синџирима; српска међународна троједина група (Сима-Мила-Бата) од мене (Бога) добила је "интелектуални мандат" и сада је она "власт над властима". Идиоти и грешници ће добити још једну шансу да се искупе (уз терапеутски рок за исповест), а након тога ће севнути божји КСЕ "бич".

О каквим се српским КСЕ лудацима и грандоманима ради, увериће се свако ко прочита чланак Миле Алечковић, "Нове акције и активности српске дијаспоре", где она, између осталих глупости, тврди да:
1. КСЕ реагује на све што је везано за активности дијаспоре и политику у
матици;
- то сви знамо, пошто се КСЕ оглашава само када је ствар за њих "актуелна", као што је тренутно случај са "чардаком ни на небу ни на земљи", то јесте, местом министра за Србе у расејању, за које и Мила и Бог верују да је баш за њу скројено (као измишљено)
2. Редовним саопштењима обраћа се европским институцијама и француској администрацији, и онда када повод нису сами Срби;
- нико и никада није од самозваног КСЕ добио било какву информацију по том питању; дакле, било би добро да већ једном чујемо којим се европским институцијама обраћао КСЕ и поводом чега, ако је уопште истина да су се икада било коме обраћали, сем, повремено, српским разможденим медијима; да ли је и то само једна у низу крволочних лажи КСЕ-а, за интерс симомилне КеСЕ?
3. КСЕ прати суђење у Хагу;
- посебно, српски инквизитор Сима Мрвовић, који ће Бушу ј.... све по списку!
4. Поздравио је неодеголистичку политику француског министра спољних послова. Изразио је подршку В. Путину наспрам напада од стране удружених олигарха. Упутио је и апел америчким интелектуалцима да крену у борбу против финансијских група које тероришу њихов континент;
- да ли смо луди ми који оваква булажњења читамо или Мила Алечковић која је све то написала? Ментално поремећени "двојац без кормилара" овде исказује намеру, не само да помогне свој српски род, већ је своју улогу замислио у својству "душевног менто/л/стругара", који би хтео да поправи читав свет; биће добро да видимо, ко ће се у српској дијаспори придружити том умоболном "чамцу"?
5. Поздравио је (саопштењем европским војним врховима) стварање европске војне структуре у Тервуерену. Поздравио отварање Кине према Европи.
- Живела Кина и Кинески Цар - Си-ма-Мра-Кинг-Мил!
6. Најзад, КСЕ је преузео на себе да јавно, медијски и свим могућим средствима, гони све злочинце света, без обзира којој нацији припадали.
- Један мој пријатељ би на ово, уз смех, рекао: "Није ми што ј... луд збуњеног, већ што сам стално збуњен". Драга браћо Срби у расејању, не дозволите да и ви сутра будете "збуњени". Придружите се разумним и самосвесним Србима у УСДЕ-у. Помозите да се уради оно што је давно требало да буде учињено. Затворите врата српским грандоманима, болесницима и сеоским лудама - идиотима, како је сама Мила, наравно, несвесно, окарактерисала себе и друге КСЕ умоболнике, прослеђујући доње писмо српским медијима.