Monday, January 03, 2005

СРПСКИ КСУ КАКУС - БРУКА!


Последњих недеља КСУ (Конгрес српског уједињења) снажно нас бомбардује њиховим "добрим" вестима, везаним за стварање "моћног", па још "српског" лобија или "caucusa" (кокус какуса). Невероватно је како свака будала и покварењак може да замлаћује српску јавност: У Србији, наравно, у свеопштој беди, сасвим је природно да људи поверују у свакакве глупости и измишљотине. Али, мене чуде тешка омутавели Срби који живе на западу и њихово снисходљиво ћутање поводом једне нове преваре и бесомучне злоупотребе лаковерности и наивности српског народа у отаџбини.

Госпођа Вујић, један од челника КСУ Шпедиције, јавно се хвали, да су српском Caucusu (Кавказу?) приступили Денис Кучинић (демократа хрватског порекла) и Rahm Emanuel (бивши Клинтонов саветник и по речима самог Клинтона, један од најбољих и најближих његових сарадника и пријатеља). Емануел се правио блесав, када су га новинари питали шта мисли о слици на којој су Весли Кларк и Ратко Младић измењали шапке (I haven't seen it!). Свакако, претпостављате, Емануел није био само Клинтонов пријатељ већ и "другар" злочинца Кларка. Рахм Емануел је стекао силно богатсво за врло кратко време, захваљујући свом "заштитнику" (нешто слично Карићевом "економском чуду у Србији и његовоим везама с породицом Милошевић) и данас је енормно богат јеврејски капиталиста у САД. О политици Дениса Кучинића није потребно трошити речи, јер је сасвим јасно колико је њему, као Хрвату, стало да подупре српске интересе.

Да ли су нама Србима "вране мозак попиле", када више нисмо у стању да саберемо ни два проста једноцифрена броја? КСУ није никаква српска организација, већ је то један превејани синдикат разбојника свих боја и националности. Сада нас КСУ криминалци обавештавају да је и Robert Wexler, такође демократа!, члан српског кокуса!? Погледајмо шта је тај исти Wexler рекао на седници Одбора за међународне односе уочи бомбардовања Србије (фебруар 1999):

ЗАШТО НЕ БИСМО ПОДРЖАЛИ НЕЗАВИСНО КОСОВО?!

Нема ни оних жестоких заговорника "про-бушене" политике (Srdja Trifkovici & company) да нам објасне шта се то дешава! Ваљда им одговара да буду плаћени с обе стране. Бушу јавно по дану аплаудирају, а ноћу тајно одлазе у кревет на "демократску копулацију".

Какви бедници! Духовна сиротиња!

Стида немају а...

No comments: